Altijd fijn om te koken met verse producten en te experimenteren in de keuken. Ik ben een echte foodlover en foodblogger en daarenboven ook nog eens mama en ik vind het zalig om de kookmicrobe te kunnen doorgeven. Daarom probeer ik zoveel mogelijk samen te doen met het zoontje van 3 jaar. Hijzelf begint meer en meer interesse te tonen in de producten in de keuken. Eten is zeker geen probleem want hij eet graag. Daarom probeer ik gezond en gevarieerd te koken met heel veel groenten voor de nodige vitamines en mineralen.
Een lekker gerecht zijn de gevulde paprika's
Zelf eet ik geen paprika's omwille van mijn chronische darmziekte en ik ondervind dat ik paprika's moeilijk verteer en niet verdraag voor mijn darmen. Maar kan kan uiteraard opgelost worden door de paprika te vervangen door courgette.
- Even laten meestoven
- Ondertussen de puntpaprika's schoonmaken en zaadlijsten verwijderen en oven voorverwarmen op 180 graden
- de paprika's vullen met het gehaktmengsel
- Kaas overstrooien (cottage cheese is een goede optie)
- En voor ongeveer 20 minuten in de oven zetten
TIP
Reactie plaatsen
Reacties